دوستدار حکمت و دانش

فلسفه، کلام، علوم قرآنی و عربی

دوستدار حکمت و دانش

فلسفه، کلام، علوم قرآنی و عربی

5 توصیه برای افطار تا سحر


با شروع ماه مبارک رمضان و طولانی بودن ساعات روزه داری بدن احتیاج به مواد غذایی دارد تا بتواند سوخت و ساز بهتری داشته باشد.

 پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: با شروع ماه مبارک رمضان و طولانی بودن ساعات روزه‌داری بدن احتیاج به مواد غذایی دارد تا بتواند سوخت و ساز بهتری   داشته باشد.

وی افزود: بهترین غذاها در این ماه غذاهایی است که حجیم نباشند زیرا غذاهای حجیم رابطه‌ای با رفع گرسنگی ندارد.

وی ادامه داد: وعده‌ی سحر بهتر است مشابه وعده ناهار غذاهای مصرف کنند مانند پلو و خورشت اما مایعات زیاد مصرف نکنند و حتی المقدور وعده‌ی سحری را میل کنند حتی اگر اندک باشند.

وی اظهار داشت: برای باز کردن افطار توصیه می‌کنیم ابتدا یک چای یا آب گرم بخورند و از خوردن غذاهای خیلی چرب و سنگین که ایجاد ورم و نفخ می‌کند خودداری کنند و غذاهایی مانند حلیم، نان و پنیر و آش مصرف کنند.

فرهبخش گفت: برای جلوگیری از افت قند در طول روز، روزه داران در وعده‌ی افطار و سحر حتما باید قند طبیعی مانند خرما استفاده کنند.

فرهبخش خاطر نشان کرد: بهتر است شام در ساعت 11 شب و با غذاهای معمولی و سبک مثل کوکو و کتلت استفاده کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد