پیام
فرهبخش متخصص تغذیه گفت: با شروع ماه مبارک رمضان و طولانی بودن ساعات
روزهداری بدن احتیاج به مواد غذایی دارد تا بتواند سوخت و ساز بهتری داشته
باشد.
وی افزود: بهترین غذاها در این ماه غذاهایی است که حجیم نباشند زیرا غذاهای حجیم رابطهای با رفع گرسنگی ندارد.
وی
ادامه داد: وعدهی سحر بهتر است مشابه وعده ناهار غذاهای مصرف کنند مانند
پلو و خورشت اما مایعات زیاد مصرف نکنند و حتی المقدور وعدهی سحری را میل
کنند حتی اگر اندک باشند.
وی
اظهار داشت: برای باز کردن افطار توصیه میکنیم ابتدا یک چای یا آب گرم
بخورند و از خوردن غذاهای خیلی چرب و سنگین که ایجاد ورم و نفخ میکند
خودداری کنند و غذاهایی مانند حلیم، نان و پنیر و آش مصرف کنند.
فرهبخش گفت: برای جلوگیری از افت قند در طول روز، روزه داران در وعدهی افطار و سحر حتما باید قند طبیعی مانند خرما استفاده کنند.
فرهبخش خاطر نشان کرد: بهتر است شام در ساعت 11 شب و با غذاهای معمولی و سبک مثل کوکو و کتلت استفاده کنند.